Drogi Użytkowniku, Przez dalsze aktywne korzystanie z naszego Serwisu (scrollowanie, zamknięcie komunikatu, kliknięcie na elementy na stronie poza komunikatem) bez zmian ustawień w zakresie prywatności, wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych osobowych przez Aybioo Sp. z o.o. i Zaufanych Partnerów Aybioo Sp. z o.o. do celów marketingowych. Pamiętaj, że wyrażenie zgody jest dobrowolne a wyrażoną zgodę możesz w każdej chwili cofnąć. Chcemy, aby korzystanie z naszego Serwisu było dla Ciebie komfortowe. Jest to możliwe dzięki przechowywaniu w Twojej przeglądarce plików cookies i im podobnych technologii. Informujemy, że poprzez dalsze korzystanie z tego Serwisu, bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki, wyrażasz zgodę na zapisywanie plików cookies i im podobnych technologii w Twoim urządzeniu końcowym oraz na korzystanie z informacji w nich zapisanych. Ustawienia w zakresie cookie możesz zawsze zmienić (więcej o cookie w Polityce Prywatności)

Sałatka z Komosą Ryżową, Świeżym Szpinakiem i Tofu

W naszym Daniu umieściliśmy mix komosy ryżowej i kaszy jaglanej wzbogacone o suszone: czosnek, marchew, cebulę, seler korzeniowy, paprykę. Takie połączenie jest w stanie zapewnić wystarczającą ilość witaminy C, potasu i magnezu. A jeśli połączymy to z świeżym szpinakiem i tofu to możemy stworzyć wspaniałą sałatkę!

SKŁADNIKI:

- Danie Quinoa Czerwona, Warzywa i Jagły

- opakowanie marynowanego tofu, my zastosowaliśmy marynatę sweet chili 😊

- świeże liście szpinaku, dwie garście

- nasiona słonecznika do dekoracji

- sól i pieprz i oliwa

Do przygotowania wystarczą nam jedynie dobre chęci! 😊

🐑 Zagotuj 350 ml wody, dodaj łyżeczkę soli i łyżkę oliwy.

🐑 Wsyp zawartość Danie Quinowa Czerwona, Warzywa i Jagły do wrzątku.

🐑 Gotuj 15 minut, pod koniec zamieszaj kaszę łyżką, żeby nie przywarła do dna.

🐑 Usmaż lub upiecz marynowane tofu.

🐑 Ochłódź Danie, dodaj świeży szpinak oraz upieczone tofu.

🐑 Wymieszaj kaszę z wszystkimi składnikami

🐑 Danie posyp słonecznikiem dla smaku i ozdoby

 

🐑 SMACZNEGO 🐺

Powiązane posty